2024 Yüz Mistleri ve Nemlendirici Trendleri kapak resmi
DU
duru
6 ay önce

2024 Yüz Mistleri ve Nemlendirici Trendleri

Yüz sisleri sadece yaz için değildir. Kuru kış cildini de yatıştırır. Nemlendirici ve sakinleştirici spreyler soğuk havanın kuruluğuna karşı bir çözümdür ve yüzünüzün ışıldamasını sağlar. Yaz aylarında bir yüz mistinin faydalarını görmek kolaydır. Tüm o serinletici, ferahlatıcı damlacıklar nemden bunalmış bir yüze inerek hemen sakinleşmeyi sağlar. Yüz spreyleri kışın daha az ön plandadır, ancak nemlendirici bir buğu, yüzlerin muhtemelen kavrulduğu soğuk aylarda da bir nimet olabilir.

Doğu Asya cilt bakım yöntemlerinin takipçileri (neredeyse hepsi mümkün olduğunca fazla dolgunlaştırıcı, camsı görünümlü nemlendirme sağlamayı amaçlar) yıl boyunca buğuları kullanır ve doğal olarak Kore ve Japon markaları en iyilerini üretir. Laneige'in Cream Mist'i bol miktarda gliserin ve sakinleştirici inülin içeren bir tür sıvılaştırılmış gündüz kremi ve kuru, nemsiz ve gerginliğe yatkın yüzü yatıştıran ve rahatlatan bir ürün.

Ruj ve diğer güzellik konuları ile ilgili kılavuzlar için Ruj platformuna üye olmayı unutmayın.

Temizleme ve serum uygulaması arasına kolayca sıkıştırılabilir, nemlendirmek ve tazelemek için gün boyunca makyajın üzerine sıkılabilir veya herhangi bir kurutucu etkiyi azaltmak için gece retinoidinden sonra kullanılabilir. Bu son kullanım özellikle memnuniyet vericidir. Temassız uygulama, herhangi bir aktif bileşenin silinmesini önler.

Ceramidin Cream Mist ürünü de benzer bir üründür ancak içerdiği beş seramid formu onu çok kuru ciltler, egzama veya rosacea hastaları, dokunmaya duyarlı ciltler veya hastalık ya da ilaç kullanımı nedeniyle cilt bariyeri zayıflamış kişiler için ideal bir seçim haline getirmektedir. Hafif ve süt kıvamında olan bu ürün, cildin ışıldamasını ve genel olarak daha mutlu görünmesini sağlamak için gündüz veya gece kullanılabilir.

Curél ayrıca Derin Nem Spreyi, seramidlerin tartışmasız faydalarından yararlanır. Diğerlerinden farklı olarak, pompalı bir şişe yerine ince bir aerosol kutusundan çıkar, bu da buğunun görünmez kalmasına ve menopozal sıcak basması yaşayanlar için serin kalmasına yardımcı olur. Müthiş bir ürün, anında yatıştırıcı ve dolgunlaştırıcıdır.

Violette FR Fransızdır ancak Boum Moum Milk, açıkça Kore sislerinden esinlenmiştir. Bu ürün gliserinin yanı sıra nemlendirici skualan ve ayçiçeği tohumu yağı içeriyor ve sonuç olarak ciltte biraz daha fazla kayganlık ve parlaklık sağlıyor. Mat bir görünüm sevenler pas geçmek isteyecektir. Ancak içgüdüsel olarak nemli bir görünümü tercih edenler bunu sevecek ve küçük şişesini yanımda taşımak isteyecekler. Bunların hiçbiri makyajınızı etkilememelidir, ancak - sanılanın aksine - makyajınızı da sabitlemeyeceklerdir.