2023 Sonbahar - Kış Sezonunun Trend Renkleri kapak resmi
SE
sena111
10 ay önce

2023 Sonbahar - Kış Sezonunun Trend Renkleri

2023 SONBAHAR - KIŞ TREND RENKLERİ

Modanın rengi mi olur dediğinizi duyar gibiyiz ancak tabiki her sezonun öne çıkan renkleri oluyor. Bunları ünlü modacıların defilelerinde görmek mümkün. Peki 2023 sonbahar- kış sezonu hangi renkleri kullanmak trend biliyor musunuz? Hemen anlatalım. 

SONBAHAR KIŞ SEZONU MUHTEŞEM RENKLERİ!

GÜL MENEKŞE RENGİ  

Yaz sezonunda bu rengi sıklıkla görmüştük. O kadar enerjik ve canlı bir renk ki Gül Menekşe rengini sonbahar - kış sezonunda da sıklıkla kullanacağız. Çünkü ‘’ barbiecore ‘’ akımı bu rengin hit olmasını sağladı. Çoğumuz pembenin muhteşem bir tonu olan gül menekşeyi aldık ve kabul ettik. 😊 O halde gardrobumuza bu renkte birkaç kışlık parça da ekleyebiliriz 😊 

Ruj ve diğer güzellik konuları ile ilgili kılavuzlar için Ruj platformuna üye olmayı unutmayın.

 

HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ  

Beyaz renginin verdiği zarifliği seviyorsanız Hindistan Cevizi Sütü rengini de çok seversiniz. Bu rengi sokak modasında kombinlemek zor olabilir. Ancak romantik bir sonbahar akşamında partnerinizle buluşurken bu renkte elbise tercih edebilirsiniz. Hindistan Cevizi Sütü rengi yumuşak ve saf bir görüntü verdiği için vazgeçilmeziniz olacak.  

 

KIRMIZI TURUNCUSU  

Kırmızı Turuncusu rengini sonbahar yapraklarında görebilirsiniz. Sıcak bir renk olan kırmızı turuncusu feminen gözükmenizi de sağlar. Bu rengi özel davetlerde çok rahat kullanabilirsiniz. Sonbahara yakışan koyu kahve tonlarıyla da bu renk oldukça iyi kombinlenebilir.  

 

MENTOLLÜ YEŞİL 

Bu rengi anarken bile buram buram mentol kokusu burnumuzun ucuna geliyor. Saten dokulu kumaşlarda kullanıldığında bu renk tam anlamıyla hayat bulur. Bu sezon göz alıcı kıyafetlerde ön planda göreceğimiz mentollü yeşil sonbahar kış modasına çok yakışacak!